Thee & Warme dranken

Biologische koffie, thee, kruideninfusies en biologische warme chocolademelk.

Geselecteerde items Verwijder filters

Black Americano

Alle dranken van Pret op basis van espresso beginnen met een volledige shot (de Pret-basis, zoals wij het graag noemen). Dus het enige dat Pret doet is heet water toevoegen? Helaas is koffie maken nooit zo eenvoudig!

Groene thee

Deze groene thee met een frisse smaak zit boordevol antioxidanten en is aangevuld met de smaken van biologisch citroengras, mango en ananas, om je een fruitige opkikker te geven op elk moment van de dag.

Venkelmuntthee

Een verfrissende melange van pepermunt en groene munt, gecombineerd met venkel, fenegriek en kurkuma.

Kurkuma tonic thee

Biologische gember en kurkuma met een vleugje citroen en zwarte peper. Een perfecte winterverwarmer.

Pepermuntthee

Zoet verfrissend en heerlijk kalmerend (met name voor de maag). Deze thee biedt een klassieke smaak van pepermunt met een vleugje groene munt en is volledig cafeïnevrij!

Rooibos Cacao Tea

Rooibos (Zuid-Afrikaans voor rode struik) is sinaasappelachtig en zoet. Deze thee is een mengsel van biologische cacaostukjes, kaneel, cichorei en kokosnoot.

Macchiato

Gemaakt met een basis van Pret-espresso en (een klein beetje) melk.

White Filter

Heel anders dan Pret-espresso, maar natuurlijk wel biologisch, ethisch en duurzaam gewonnen, met een scheutje biologische melk.

White Americano

Alle dranken van Pret op basis van espresso beginnen met een volledige shot (de Pret-basis, zoals wij het graag noemen). Dus het enige dat Pret doet is een scheut melk toevoegen? Helaas is koffie maken nooit zo…

Latte

Gemaakt met heerlijk sterke espresso en romige biologische melk.

Rijst-kokosmelk Latte

Onze biologische espressobasis met gestoomde biologische rijst-kokosmelk (in plaats van melk). Een zuivelvrije kijk op een echte favoriet.

Cappuccino

Alle dranken van Pret op basis van espresso beginnen met een volledige shot (de Pret-basis, zoals wij het graag noemen). De kunst van het maken van onze Cappuccino ontstaat wanneer onze Barista de melk verwarmt.

Mokka

Alle dranken van Pret op basis van espresso beginnen met een volledige shot (de Pret-basis, zoals wij het graag noemen). Alle moeite die we in onze Latte steken, gaat ook in onze Mokka, maar met een…

Rijst-kokosmelk mokka

Een sterke espressobasis met biologisch chocoladepoeder en zachtgestoomde biologische rijst-kokosmelk (in plaats van melk), zodat het volledig zuivelvrij is.

Flat White

Alle dranken van Pret op basis van espresso beginnen met een volledige shot (de Pret-basis, zoals wij het graag noemen). Het geheim van het maken van een Flat White zit in de melk.

Rijst-kokosmelk Flat White

Prets biologische espressobasis en zorgvuldig opgeschuimde biologische kokosmelk (in plaats van melk). Een goede flat white zonder zuivel.

Warme chocolademelk

We gebruiken een hoogwaardig chocoladepoeder, opgeklopt en overgoten met biologische gestoomde melk en bestrooid met chocolade, voor een heerlijk romige en rijke warme chocolademelk. In sommige winkels voegen we…

Ceylon Breakfast Tea

De beste zwarte-theebladeren uit de Uva-regio van Ceylon maken het verschil voor deze rijke, verfrissende en verkwikkende klassieke thee. De klassieke thee waar we allemaal mee opgegroeid zijn, en ook nog biologisch.

Earl Grey Tea

De favoriet van de kenner; deze biologische & Fair-Trade Ceyon zwarte thee is getrokken met verfijnde biologische bergamot-smaak, wat een aromatische afdronk geeft om je te verfrissen op elk moment van de dag.…

Allergenengids

Ons eten wordt vers bereid in kleine keukens waar met allergenen gewerkt wordt en het altijd druk is rondom onze koffiecounters. We kunnen dus niet garanderen dat ons eten en drinken volledig vrij is van allergenen.

Bekijk de Allergenengids >